Welkom bij ’t Vuistje!

In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan heerlijke producten met een goede smaak. Wij zijn dan ook dé kaasspecialist van Kampen. Bij ons vind je een uitgebreide keuze aan binnen- en buitenlandse kazen. Aangevuld met een ruime keuze aan zuivelproducten en tapas is onze winkel uniek in Kampen. Bijpassende wijnen en speciaalbieren zorgen voor de perfecte combinatie. Ons team adviseert graag, zodat jij kunt genieten.

(H)eerlijk

Een van de belangrijkste eigenschappen van ’t Vuistje is dat producten vooral heel erg lekker moeten zijn. Daarnaast willen wij altijd de afkomst weten waardoor we ook nog eens de kwaliteit kunnen bewaken. Onze noten branden we daarom ook zelf. Versgebrande noten ruiken niet alleen heel erg lekker, dat proef je! Wij gaan dus voor kwaliteit en zorgen ervoor dat een gezellige avond thuis compleet wordt met de (h)eerlijke producten uit ’t Vuistje.

Klik hieronder voor meer informatie over ons assortiment per segment:

Proef de ambacht!

Alles met smaak heeft onze aandacht! We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe vondsten ter uitbreiding van ons assortiment. Volg ons via onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van onze delicatesse avonturen.