Ons kaasassortiment

In Nederland kennen we veel kaasmomenten: kaas als tussendoortje of bij de borrel, als voor- hoofd-, of nagerecht en natuurlijk op de boterham uit het vuistje. Kaas is immers gezond en lekker. In onze kaasspeciaalzaak tref je een heel breed scala aan binnen- en buitenlandse kazen. We hebben zowel harde als zachte kazen. Met keuze uit meer dan dan vijftig kaassoorten zijn wij voor de echte kaasliefhebbers dan ook het walhalla. Er ligt altijd wel iets lekkers voor je tussen om aangesneden te worden. 

‘De lekkerste kaaswinkel
van Kampen!’

We hebben een vast kaasassortiment, maar daarnaast wisselen we iedere week ook met een aantal andere kazen. Hierdoor wordt ieder bezoek weer een smaakavontuur! 

Wil je de kaas gevacumeerd hebben? Dat kan! Vraag ons team om de kaas te vacumeren, want zo kan je de kaas tot wel 8 weken extra lang bewaren.  

Kaasplank

De veelzijdigheid van kaas komt juist op een kaasplank goed tot zijn recht. De verschillende smaken en structuren opgebouwd tot een heerlijke kaascreatie. Hulp nodig bij het samenstellen van de perfecte kaasplank? Dan weet het team van ’t Vuistje daar wel raad mee. 

Of wil je eens een andere kaassmaak ontdekken? Dan laten we je die graag vers van het mes bij ’t Vuistje proeven!

Tot kaas!